fredag 30. april 2010

Trenger fargehjelp!!

I helga er planen å få malt denne krakken. Min kjære mener den bare kan være sånn, men jeg er ikke helt enig i det 
♥ 
Men; hvilken farge?? Stua vår er hvit og de fleste møbler er hvite.. bør jeg bryte med dette å velge en annen farge?? Jeg er veldig usikker!! Tar imot alle forslag med takk!!
♥ 

Bildet er lånt fra Ikea

Planen er å ha den under ei tallerkenhylle. Jeg er fortsatt på leit etter den perfekte tallerkenhylla, jeg vet nemlig hvordan jeg vil ha, men ikke hvor jeg kan finne det. Kjent fenomen??
Bildet er lånt fra nettbutikken til Ofelia.

Den perfekte tallerkenhylla ser omtrent slik ut. Jeg ønsker at det er knagger under slik at jeg kan henge litt stæsj på den. Siden vi har kombinert stue/kjøkken kommer den til å bli brukt til litt forskjellig og ikke bare til kjøkkenting.

Er det noen der ute i blogglandia som vet hvor jeg kan få tak i en slik? Gjerne på sørlandet/grenlandsområdet et sted!! Den på bildet over er fra Nordal, men den kan kun kjøpes i butikken til Ofelia, ikke på nett.

Derfor:
To spørsmål til dere idag
Farge?
Tallerkenhylle?


 Ønsker du å leie hus i sommer, kan du ta en titt HER!!

Ønsker deg en fortsatt strålende fredag


post signature

onsdag 28. april 2010

Jeg vant ♥


Jeg var så heldig å vinne i Elisabeth`s Hus sin giveaway. Premien var en lekker kopp med skål og en asjett fra kremmerhuset.
 ♥ Nydelig ♥

Jeg var også så heldig å få med noen nydelige og nostalgiske Sagen Vintage servietter.
♥Tusen takk♥Idag er det grått og trist her på Sørlandet. Men skal likevel ut en tur på helsestasjonen med Sarah for å kontrollere vekta. Hun har, i likhet med storesøster, ikke gått like mye opp i vekt som det som er normalen. Derfor er det godt med en ekstra sjekk. Det skal sies at hun er veldig fornøyd, sover godt, smiler ler og spreller.  

Men først skal jeg kose meg med en varm kopp te i et nydelig krus, et varmt og godt pledd og det siste Bolig Pluss. Mulig jeg tenner noen stearinlys også for kosens skyld
 ♥

En god dag ønsker jeg deg


post signaturetirsdag 27. april 2010

Medlem av NIB ♥

Bilde lånta av NIB sine hjemmesider

Hurra!! Jeg er blitt medlem av Norske Interiørblogger!! Jeg gikk tilfeldigvis inn for å se om min blogg lå blant medlemmene.. og det gjorde den!! Det var gøy ♥
Det er stas å kunne være endel av dette fellesskapet som jeg har blitt så glad i. Eller hekta er vel kanskje mer riktig..hehe. Det er så utrolig inspirerende å besøke alle de fantastiske og inspirerende bloggene deres.
Takk for alle som er innom og som legger igjen et lite spor etter seg ♥ Det betyr masse og inspirerer til nye innlegg og blogglyst!!


Solen skinner her i Kristiansand og vårfølelsen er absolutt tilstede :) Miniprinsessa sover og jeg nyter en deilig kaffekopp og en tur rundt i blogglandia.
Snart må jeg vel finne veien inn til vaskerommet og muligens finne fram støvsugeren.. men (u)heldigvis forsvinner det ikke. Jeg prøver å være flink til å tenke noe min gode venninne har lært meg; Pytt pytt...
Hennes blogg er VEL verdt et besøk om du ikke har vært der. Hun skriver med en "snert" som er helt fantastisk, og har en humoristisk måte å betrakte tilværelsen og dagligdagse hendelser på ♥

Ønsker deg en flott dag

;

post signature


lørdag 24. april 2010

Kjøkken

Et oversiktsbildet av kjøkkenet vårt. Vi har åpen stue og kjøkkenløsning og synes det fungerer kjempegodt. Det skal sies at disse bildene ikke er bloggifisert.. Siden vi skal leie ut huset i sommer har ei venninne tatt endel bilder til annonsen ♥ Tusen takk!!


Endelig er det helg og vi har ingen konkrete planer. Det er deilig å bare ta det som det kommer. Ute er det deilig sol, men dessverre endel vind. Men må nok ut en tur å leke litt med prinsessa, hun blir fort utålmodig inne.

 

Snart kommer det ei venninne med to døtre på grøt. Grøt har blitt en fast lørdagstradisjon her i huset, og vi prøver å være flinke til å inviterer noen hver lørdag
♥ Venner er det viktig å ta vare på ♥

oops.. så her at nespressomaskinen kommer litt med på bildet..hmm..ja det er ubloggifiserte bilder..

Ønsker alle en strålende lørdag og fortsatt

GOD HELG
post signature

tirsdag 20. april 2010

Herlige Green Gate


Min samling av green gate er ikke den største. Til hver bursdag og andre anledninger ♥ ønsker jeg meg litt.. Forhåpentligvis øker samlingen etterhvert. 


I mitt hvite kjøkken er det så herlig med disse vårlige fargene.
For tiden har jeg litt pc-trøbbel.. Den eksterne hardisken er i stykker, der har jeg alle bilder, alt vi har filmet med kameraet og andre viktige dokumenter. I det siste har jeg faktisk tatt litt bilder og hatt endel innlegg liggende, men når den gikk i stykker ble det litt tiltak å ta nye bilder gitt...:o) Vi får satse på at det går an å reparere den!!


Nå er det planlegging av dåp som står på agendaen her i heimen. Det første som må gjøres er å bestille invitasjoner.. men så var det de bildene igjen da. Det ordner seg nok til slutt ♥

Ha en strålende tirsdag


post signature

fredag 16. april 2010

Blomstershopping og helg ♥Endelig har jeg fått vært på litt blomstershopping ♥ Det var tomt både i vinduer og på bordene rundt omkring i huset. Det er et gartneri i nærheten som selger utrolig flotte orkidéer og andre flotte og ikke minst BILLIGE blomster. Det er alltid så deilig når det igjen er litt grønt rundt omkring ♥


En "Maud" fikk være med hjem


Og en dronning Ingrid

Og ikke minst en fantastisk nydelig og STOR orkidé

Nå er det endelig helg, og her skal mannen spille konsert med bandet. Så nå er det lydsjekk og rigging av utstyr som gjelder. Får visst hele bandet hjem på pizza før konserten! Men først er det pannekaker til storeprinsessa.

Ønsker alle en fantastisk fredag og ikke minst
GOD HELG

post signatureonsdag 14. april 2010

Sørlandssommer??

Her vi bor er det veldig populært å leie ut husa og/eller hyttene (sjøbodene) sine. Det har vi også muligens tenkt å gjøre iår når vi skal på ferie. Derfor lurer jeg på om det er noen lesere som har tenkt seg på sørlandsferie eller kjenner noen som har tenkt det, og kunne tenke seg å leie et hus? Vi bor ikke rett ved sjøen da..men det er ikke langt å gå/kjøre :)

Om du eller noen du kjenner er interessert er det bare å ta kontakt ♥


post signature

onsdag 7. april 2010

Award


For en stund siden fikk jeg en koselig award fra Marlen, tusen takk!! Det betyr utrolig masse. Med denne awarden følger det med en utfordring. Jeg skal skrive ned syv ting om meg selv og gi den videre til syv andre flotte blogger. Jeg velger å vente litt med å gi den videre, men dere skal selvfølgelig få vite litt om meg ♥

  • Jeg er ikke sørlending, men er født og oppvokst i grenland
  • Jeg er vokst opp på landet og har hatt egen hest (nordlandshest) i 10 år
  • Jeg er utdannet lærer, men jobber som finansrådgiver i bank
  • Jeg har rydde"mani", jeg klarer ikke å legge meg med rotete hus, dvs all oppvask må være tatt, benken ryddig og putene i sofaen ristet ( ja.. jeg er klar over at jeg er sær :)) )
  • Jeg er skikkelig A-menneske, men etter at jeg fikk barn har jeg blitt glad i å sove lenge... akkurat det passet litt dårlig..
  • Jeg har ekstrem luktesans (hilsen mannen). Jeg forbinder de fleste minner med lukt :)
  • Jeg er  instruktør for Friskis&Svettis i Kristiansand
Dette var litt om meg :o)

Ha en strålende dag ♥
post signature


tirsdag 6. april 2010

Hverdag igjen ♥


Da var påsken over for denne gang. Vi har hatt en strålende påske her i sør, med besøk fra både familie og gode venner. Prinsessa har vært mye ute på tur og ute med sparkesykkel. Selv om været ikke har vært det aller beste så har vi virkelig kost oss og nytt fridagene sammen. Selv om det er utrolig deilig med ferie, synes jeg det alltid er godt når hverdagen kommer. Prinsessa var klar for barnehagen, mannen for jobb og jeg var veldig klar for å ha huset for meg selv og bare kose meg med miniprinsessa.Det har vært stille her på bloggen i påsken, jeg har ikke tatt pause altså!! Jeg har prøvd å være innom så mange som mulig hver dag, men egne innlegg har det blitt så som så med. Det er ikke alltid jeg føler jeg har så mye å blogge om, og siden jeg ser på dette som noe positivt venter jeg heller til inspirasjonen kommer

Nå er det ei som griner i vogga og er klar for litt mat, så da er det amming igjen.

Ønsker deg som er innom en flott dag ♥

post signature