torsdag 30. september 2010

Nymalt liten benk

Da var den gamle furubenken også kommet inn. Den var ferdig før bursdagsreset, men har fått merke hardkjøret fra beltespenner og dongeribikser med knapper på..
Deilig å ha noen ekstra sitteplasser. Vi var på det meste 16 stk (for det meste store) i vår lille stue og feiret storeprinsessa sin 3års dag. Tre dager yil ende ble hun feiret, og det var stor stas!!

Jeg har desverre ingen før-bilder.. det glemte jeg i min iver etter å få denn HVIT!! Den var furu og ikke akkurat etter min smak ;)

Det er ikke noen stor slagbenk, som er så in her i blogglandia for tiden, men til 200kr synes jeg den gjør nytten sin

Ikveld skal mannen og jeg på DATE ♥ Lenge mellom hver gang.. Vi skal se den nye Varg Veum filmen, og kanskje vi rekker en liten kafétur også *smiler* Noen som har sett den??


Her skinner sola og været er NYDELIG
Ha en strålende dag
post signature

tirsdag 28. september 2010

I ny drakt

I et tidliger innlegg skrev jeg om mitt vindusbruktfunn ♥ Da hadde jeg lyst til å bare beholde det i originalfargen...meeen.. i det siste har jeg vært flittig med malekosten, og denne fikk seg også ett strøk maling. Med kun ett strøk er den fortsatt litt shabby, akkurat som jeg liker det!!

Det mangler fortsatt litt stæsj på.. det får komme etterhvert. Den er jo egentlig ganske dekorativ i seg selv også

Idag er det en "hviledag" mellom bursdagsfeiringene for storeprinsessa som fylte 3år igår.. Tiden får så utrolig FORT!!

H for Hannah og S for Sarah.
Verdens beste jenter som hver dag smelter mammas hjerte og gjør meg så LYKKELIG og STOLT
det er viktig å stoppe opp og bare nyte små verdifulle hverdagsøyeblikk. Plutselig har de blitt store og vil ikke kose på mammas fang eller ligge tett inntil om natta og tvinne håret mitt *smelt* NYt dagene midt i alt hverdagsmaset
NYT dagen og de SMÅ øyeblikkene


post signature

lørdag 25. september 2010

Bordet er ferdig ♥

Slik så bordet ut før jeg begynte på det. (ikke se på rotet bak...hihi) Naboen (som jobber på bruktbutikken) kunne ikke skjønne at vi drasset inn gamle møbler i nytt hus.. Hun skulle bare visst ;)
Jeg er superfornøyd med resultatet!! Vet ikke om det skal få stå her eller om det skal få komme ned i stua..


I helga er det storinnrykk med besøk fra østlandet. Storeprinsessa fyller 3år på mandag og det skal feires tre dager til ende ♥




Ønsker deg en strålende lørdag og
GOD HELG
post signature



lørdag 18. september 2010

Jentismat ♥

Jeg er så heldig å ha mange gode venner ♥ Disse setter jeg så utrolig stor pris på, defor gleder jeg meg hver gang vi har jentis. I matveien er jeg desverre ikke så eksprimentell..derfor er det gøy å lage noe nytt når jentene kommer på besøk ♥

Denne retten er Enkel å lage (tusen takk til svigerrinne for oppskrift)

Til 4 personer trenger du:
1 grillet kylling revet i biter
1 hakket paprika
1/2 pose sopp finkuttet
1 boks creme fraiche
1 putt fløte
2 poser bretagne kyllingsaus
ost
litt salt og pepper
chiabattabrød ( reb ca 3 halve pr pers.. MER enn nok ) 

Stek sopp og paprika og krydre med salt og pepper. Bland fløte, creme fraiche og sauskrydderblandingen i ei gryte. Ha oppi revet kylling, stekt sopp og paprika. Rør godt sammen og la det få et oppkok ( kun noen få bobler)
Del chiabattabrød i to, ha på fyll (1-3ss ca) og osteskiver på toppen
Stek på 220grader i 10-12 minutter

server med salat
NAM NAM

Bilde av ferdig resultat glemte jeg.. var så opptatt med å skravle..;)


Deilig salat med masse digg oppi. Jeg har fått sansen for å servere salat på fat, skikkelig delikat ♥

Bordet dekket og klart for jentene ♥
Beklager litt dårlig bildekvalitet, men ikke lett med masse lys og mørkt ute..

Lekkert med lyng på bordet. Takk for superhyggelig kveld jenter. Jeg setter så stor pris på hver og en av dere

Ønsker deg en FLOTT lørdag
( her er mannene og storeprinsessa på skogtur, jeg er hjemme med lille prinsessa og snart kommer noen venner på pizza. Ikveld blir det å ta med litt digg ut i lekehytta og prøve å male litt til..)

post signature

torsdag 16. september 2010

Babymat oppbevaring

Jeg er veldig glad i Norgesglass og bruker dem til mye. Både som vase, til kubbelys og også til oppbevaring av babygrøt. Utrolig greit å ha dette lett tilgjengelig på benken.



Igår var jeg både på babysang med Sarah og hadde jentis på kvelden. Jeg har en supergod oppskrift jeg vil dele med dere, bildene må bare lastes inn først ;)
Det er utrolig godt å komme seg ut på dagtid, gå på café med ei venninne og kikke i butikker. Og ikke minst bruke masse tid med Sarah, synge, kose og slappe av. Jeg kan av og til bruke dagene hjemme kun til rydding, vasking og bretting.. flere som kjenner seg igjen??

Nydelig ramme kjøpt på ferie i Danmark.. har ikke helt funnet en plass til den enda, men enn så lenge får den pryde kjøkkenbenken ♥
Idag er bord og hylle malt, jeg begynner (SNART) å se en ende på oppussingsprosjektene, men selvfølgelig er jeg på jakt etter flere..hihi..


Takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen ♥

Ha en NYDELIG dag du som er innom
post signature

lørdag 11. september 2010

Hunting high and low ♥

I dag er det A-ha konsert
Det høljer ned på Sørlandet, så det blir nok en våt, men BRA kveld!!
Her er det besøk av besteforeldre fra østlandet, lekehytta må jo bli ferdig *smiler* Den er nå grunnet et strøk på veggene, taket og litt lister samt gulv gjenstår. Gleder meg til den blir ferdig og til å vise den frem ;)
♥Takk til pappa (og mamma) for super hjelp!!♥

Her er det stearinlys over det hele, boller i ovnen, grøten holder på å koke og storeprinsessa sitter å koser seg foran barnetv med mormor *Lykke*
Skikkelig lørdag med andre ord ;)

Litt senere er det sang med barnekoret på basar og etter det
KONSERT

Gammelt bilde i ny dragt, ny lykt fra Danmarksferie og endelig har en hjerterankeblomst (vet ikke hva den heter jeg..) flyttet inn. Den er dekorativ og nydelig.

Velkommen til nye følgere!! Utrolig koselig og oppmuntrende at nettopp DU vil følge min blogg

Ha en nydelig lørdag og helg uansett vær
post signature

torsdag 9. september 2010

Man tager hva man haver

Nå er høsten virkelig i anmarsj og jeg er klar for litt forandring i heimen. Mannen har gitt klar beskjed om at vi har så mye dill og dall og stæsj i skuffer og skap at dette må jeg bruke istedet for å kjøpe nytt ..hehe ;))
Er igrunn enig, men samtidig så har nok smaken min endret seg NOE de siste 5 årene... sikkert flere som kjenner seg igjen?? ;)

Derfor begynte jeg å leite i skuffer og skap. Der fant jeg blant annet noen sandkakeformer som er nydelige med telys i, rammer fra Ikea som aldri er brukt og nydelig  bilde fra Sagen Vintage. Det er egentlig Sarah sitt, hun skal ha det på rommet etterhvert, men regner med det er greit at jeg låner det litt ;)

Vakkert med aftenbønnen som bes hver kveld med jentene

Ha en strålende dag og nyt høstværet til fulle

post signature



tirsdag 7. september 2010

Endelig..

har jeg blitt ferdig med et av mange prosjekter denne høsten. Jeg var så heldig å fa tak i ei gammel tallerkenhylle på brukt butikken ♥ Nå har den endelig blitt malt OG hengt opp!! Mannen er ikke vond å be han en søndagskveld ;))


Og slik ble den.. ikke værst?? Jeg er superfornøyd ♥♥ Nå gjenstår bare å stæsje den.. jeg endrer nemlig der annenhver dag..får liksom ikke bestemt meg ;) Jeg fant noen kroker i en superkoselig butikk som heter MiniMal ( ligger ved Lasses på E18). Der har de masse lekkert og ikke minst masse lekre treleker til barn


På en knagg under henger denne vakre kjolen. Sarah Emilie var så heldig å få den av min kjære venninne Heidi (tusen takk) da hun ble født. Den er fortsatt litt stor, men den er altfor fin til å ligge i en skuff!! Dermed fungerer den som nydelig blikkfang i stuen


Endelig fant jeg den perfekte plassen til wallstickersen jeg vant hos Hilde Heimdal for leeenge siden


Nå får jeg også vist frem de vakre suppeskålene jeg arvet av mannens mormor.



Ønsker deg som er innom en nydelig dag

post signature

onsdag 1. september 2010

Ny utfordring

Det er både gøy og spennende med nye utfordringer ♥ Vi har alle godt av å begi oss ut på noe som ikke er kjent fra før ( jeg har iallefall det..)


Utfordringen idag er ikke en jeg har fått her i blogglandia, ei heller om interiør..



Det er rett og slett en utfordring jeg (og mannen) har tatt på meg sammen med gode (!!!) venner. Vi skal ta over barnekoret i kirka og første øvelse var igår kveld. Vi  var  alle spente og nervøse, men mest av alt gledet vi oss veldig til å møte alle de nydelige barna i FløyBaGos
Det gikk kjempebra, og jeg bare gleder meg til fortsettelsen


Idag skal jeg prøve å få malt litt mer på mitt siste bruktfunn.. jeg har endel som som står å venter på hvitmaling i garasjen til svigers, men det får bli etterhvert ;)

Håper DU får en NYDELIG dag
post signature