mandag 27. desember 2010

Jul jul strålende jul

Da er julehelgen vel overstått. Noen deilige dager hos mamma og pappa
 ♥
God mat, avslapning og familieselskap.
Nå er vi tilbake til det blide sørland, mannen jobber og jeg har jentene hjemme hele uka!!
Bilde av årets juletre. Ikke det beste lyset med masse sol rett inn vinduet.men..men...
Neste år skal foten gjemmes i ei zinkbalje :)Litt av årets juletrepynt. Fargene går i hvitt, glass og sølv. Sammen med den nydelige grønnfargen på treet synes jeg det er lekkert
Jeg tror julenissen har lest bloggen iår ;) Mye av det jeg hadde på ønskelista lå under treet ♥ Tusen takk!!
Nå kan latten endelig drikkes i nydelige prikkete julekopper!!

Romjul er deilig!! Ikveld er det juletrefest i kirka og storeprinsessa gleder seg noe voldsomt. Det er så stas å pynte seg!! Dagene går med til lek, kos, avslapning og å være med venner og familie!! Hva er vel bedre enn det? ;))
Ha en nydelig romjul du som titter innom

post signature

søndag 19. desember 2010

Fryd paa jord ♥


I disse travle og hektiske førjulstider hvor visakortet gløder, vi er opptatt av å vaske, bake, handle, pynte og få julestemning er det noen som vender blikket utover og ønsker å gjøre en forskjell.
Det er verdens beste Karen, en kreativ, fantastisk venninne og tobarnsmor som har startet dette sammen med ei venninne
Jeg tar av meg hatten for arbeidet de har lagt ned i dette prosjektet og hvordan de klarer å fokusere på andre enn seg selv i disse førjulstider
Besøk bloggen HER og sjekk ut alle bloggere som bidrar, hva man kan kjøpe og ikke minst støtte.

Dette skriver de om seg selv;
FRYD PAA JORD Fordi vi ønsker oss mer fryd på jord - for oss selv og våre barn. Vi som er veldig glad i julen, men som ønsker å skape våre egne tradisjoner; litt mer stillferdige, litt mer lavmælte og med litt mer rom til å være nær de vi bryr oss om. Vi ønsker å bidra til små forandringer som kan gi litt mer fryd på jord til de som trenger noen som bryr seg. Og vi håper du/dere vil bli inspirert til å være med og skape egne tradisjoner - for en bedre og varmere jul.

Ha en NYDELIG søndag
post signaturefredag 17. desember 2010

I mitt vindu ♥

Har dette fine zinkhuset fått plass ♥ Takk og lov for blogg..mannen vet akkurat hva han skal kjøpe iår ;)

Nå er endelig helgen her. Mannen jobber fredag - søndag, så vi jentene skal kose oss hjemme
Nå er det bare ei uke så er julaften her. Jeg er LANGT ifra i mål, men har noen dager til heldigvis. Har ufrivillig måtte ta en liten pause et par dager, kroppen sier av og til stopp i disse stressende tider.
I helga skal vi bare kose oss og forhåpentligvis få kjøpt oss juletre. Jeg er ganske så kresen hva tre angår, så mannen tør ikke kjøpe det alene ;)

Ha en nydelig helg
 ♥
 Senk skuldrene og SLAPP av, Jul blir det uansett

 post signature

fredag 10. desember 2010

Juleverksted

Mine kreative og hobbyevner er ganske så fraværende.. men fyrstikkesker får til og med jeg til ;) Disse ble til på sånn ca 15min før jeg skulle ut en formiddag. Når jeg først setter igang er jeg ganske effektiv!

Skal lage flere også som går litt mer i grått og sølv. Så det blir nok noen små venninnegaver av dette
Endelig helg og fri 
 Helgen vil bestå av julebord, 30årsdag, litt shopping på mor, julepynting og muligens pynting av pepperkakehus
 Med andre ord DEILIGE helg

Noen fikk plass i osteklokka, nydelig nostalgisk

Ønsker deg en riktig
GOD HELG
post signature

tirsdag 7. desember 2010

Litt etter litt..

..blir det jul i huset ♥
Jeg starter å pynte med svibler og hvitt. Etterhvert som julen nærmer seg kommer det flere innslag av rødt her i heimen

Min nye adventstake fra Kid. Denne likte jeg kjempegodt!! Ute er det KALDT og NYDELIG!! Har vært på lang trilletur idag og det var så vakkert. Iskrystallene som blinket i sollyset og den gode knitringen under føttene


'
Hvite nisser i tallerkenhylla og i gangen

Jeg prøver å få bildene ved siden av hverandre, men de legger seg bare under..noen forslag??

Av juleforberedelser så har kakebakinga begynt ;) Imorgen fortsetter det med flere kakemenn, må nok lage dobbel porsjon denne gangen, berlinerkranser og sjokoladekjeks
I ettermiddag kommer herlige M og tar bilder til julekort ♥ TUSEN takk!! Det blir spennende å se om snuppene klarer å sitte lenge nok stille!

Nydelig hjerte kjøpt på Fløys julemesse på standen til  mayHome ♥ Den butikke har MASSE lekkert og så ligger den rett nedi gata!!

Svibler er jul for meg!! Nydelige før de springer ut og nydelig lukt når de har sprunget ut ♥ Her sniker det seg inn litt julerødt!! Jeg elsker slike stripete bånd!! Bruker de på alt!

Svibel i gråpapir med hyssing rundt! Enkelt og dekorativt!

Idag har jeg hatt et minijuleverksted for meg selv (før lunsj med venninne). Jeg er desverre ikke særlig kreativ når det gjelder å lage ting selv, men noe må da jeg også klare. Innholdet var iallefall gråpapir, glansbilder, blonder og fyrstikkeske.. kanskje ikke så vanskelig å gjette ;))

Ha en strålende desemberkveld

post signaturefredag 3. desember 2010

Nytt dansestudio på Lund i Kristiansand ♥

Til alle dansglade barn, ungdom og voksen i Kristiansandsområdet!! På nyåret starter Sørlandets beste dansestudio opp!! Det er min venninne Marthe som starter opp sammen med Kathrine Kjøde

"Spinn dansestudio ble til virkelighet høsten 2010, da Marthe Westgaard og Katrine Kjøde bestemte seg for å lage byens beste dansestudio sammen. I lokaler på Lund og Flekkerøy ønsker de å tilby dans til et bredt utvalg av byens danseglade barn og unge. Det vil bli undervisning mandag til torsdag i barneballett, klassisk, jazz og moderne.

Kontakt oss gjerne på epost post@spinndans.no, med kontakskjemaet under eller per telefon 90761870 (Marthe) eller 90290098 (Katrine)"

Dette ble litt reklame ;)) Men vil så gjerne at ALLE skal få dette med seg!!!

Men har du jenter eller gutter som ønsker å danse, så MELD de på kurs!! Jeg har "uheldigvis" ei datter født i september, og siden de må være fylt 4år må hun vente enda et år på å begynne. Hun øver for harde livet hver dag, og gleder seg STORT til å begynne ♥Her er det en helg med masse aktiviteter som står for døren. Sang på julemarked, lydsjef på danseforestilling og besøk av mamma og pappa ♥ Jeg GlEDER meg!!

Ha en nydelig dag
post signature