torsdag 18. november 2010

Zinkspray tips??

 Som du ser har jeg kjøpt endel gamle rammer som jeg ønsker å spraye i zink. Mange av dere der ute har masse erfaring med å spraye ulike gjenstander
Hvilken spray vil DU anbefale og er det noen spesiell fremgangsmåte? Jeg var på Byggmakker idag, men der hadde de bare sølv eller grå. Fins det spray i zink og hvor får man eventuelt kjøpt den??

Vet ikke helt hva jeg skal ha inni enda..blir nok både bilder, hønsenetting med stæsjog noen uten noe.. Andre forslag mottas med takk. På bildelisten skal det komme flere rammer etterhvert og ulike bokstaver

Jeg håper og tror det kan bli fint over sofaen!

På bruktbutikken her om dagen kom jeg over et LEKKERT framskap/skjenk ♥ Oh lykke!!
Blir spennende å se om det faktisk passer inn og om det blir litt for mange og ruvende møbler i stua. Gleder meg til å ta fatt på jobben og ikke minst VISE det fram. ( passder det ikke inn er det ikke værre enn å selge det her inne..hehe..)
Ha en NYDELIG dag
post signature

7 kommentarer:

 1. Hei på deg!! jeg har sett at de har zinkspray på biltema i sørlandsparken. jeg har vurdert å prøve den selv, men har enda ikke fått gjort det. Ellers har jeg brukt mye Chrome spray. Jeg synes den blir finere enn de som er sølv ( de jeg har prøvd da) Den chromesprayen jeg har kjøpt har jeg kjøpt på en annen butikk i sørlandsparken som selger bildeler. Jeg har både sprayet speil, rammer & lysestaker i den. Jeg husker i farten ikke hva butikken heter, men det kan jeg finne ut hvis du vil vite det. samboeren min ble sendt ut der sist for å kjøpe så han husker det nok. Men chromen blir jo veldig blank, så det er jo et stykke fra zinklooken du sikkert er ute etter. Men den er hvertfall et bedre alternativ en sølvspray synes jeg. Og den grå ble for meg veldig blass når jeg brukte den.

  SvarSlett
 2. Har sett noen sink sprayer på euro pris :) Jeg har ikke prøvd de! Men jeg tror de er fine :)
  Gleder meg til å se hvordan det blir :)

  Ha en NYDELIG kveld :)

  Klem til deg!

  SvarSlett
 3. Å, det blir sikkert knallbra! Jeg mener å huske at jeg kjøpte sinkspray på Jula og den funket veldig fint!!

  Forresten så har jeg en liten utfordring til deg inne hos meg... ;)

  Klem klem

  SvarSlett
 4. Har ikke sprayet noe her enda... Så har ingen egne tips å komme med, men se inn til Bjørg, huset ved fjorden, hun har sprayet masse, du kan jo høre med henne. Kjempe fint med gamle rammer då disse blir nok kjempe fine når du er ferdig med dem!! Så spennende med ny skjenk da, blir kjempe gøy å se!!
  Ha en fin dag!
  Klem Annette

  SvarSlett
 5. Kan vi ikke gå og shoppe spray sammen på mandag, da?!?
  Jeg skulle gjerne hatt en tur til sørlandsparket og kjøpt inn allslags rart:) Må ha tekstilspray og rammespray til juleprosjektet, vettu:)
  Glad i deg!!!
  Klem

  SvarSlett
 6. G L A D I D E G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Takk for at du snudde ei strevsom helg til ei veldig god helg!

  SvarSlett
 7. Hei Janne Lillian ! ♥

  Jeg bruker sinksprayen fra Europris, billig og grei syntes jeg. Har brukt den på alt mulig, hihi... ;)

  Håper dagen din blir god og fin. ♥

  Stor klem fra Anette

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥