fredag 3. desember 2010

Nytt dansestudio på Lund i Kristiansand ♥

Til alle dansglade barn, ungdom og voksen i Kristiansandsområdet!! På nyåret starter Sørlandets beste dansestudio opp!! Det er min venninne Marthe som starter opp sammen med Kathrine Kjøde

"Spinn dansestudio ble til virkelighet høsten 2010, da Marthe Westgaard og Katrine Kjøde bestemte seg for å lage byens beste dansestudio sammen. I lokaler på Lund og Flekkerøy ønsker de å tilby dans til et bredt utvalg av byens danseglade barn og unge. Det vil bli undervisning mandag til torsdag i barneballett, klassisk, jazz og moderne.

Kontakt oss gjerne på epost post@spinndans.no, med kontakskjemaet under eller per telefon 90761870 (Marthe) eller 90290098 (Katrine)"

Dette ble litt reklame ;)) Men vil så gjerne at ALLE skal få dette med seg!!!

Men har du jenter eller gutter som ønsker å danse, så MELD de på kurs!! Jeg har "uheldigvis" ei datter født i september, og siden de må være fylt 4år må hun vente enda et år på å begynne. Hun øver for harde livet hver dag, og gleder seg STORT til å begynne ♥Her er det en helg med masse aktiviteter som står for døren. Sang på julemarked, lydsjef på danseforestilling og besøk av mamma og pappa ♥ Jeg GlEDER meg!!

Ha en nydelig dag
post signature

5 kommentarer:

 1. Lekkert soverom under her altså!!!! <3

  Så gøy med show da:) Kos deg masse i helgen!
  Stor klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Så gøy med dansestudio! Lekkert soverom under her :-) Gleder meg til å innrede mitt nye.
  God helg, klem fra meg :-)

  SvarSlett
 3. Å dette var veldig gøy å se!! :) Har leita og kikka overalt etter ballett/dansing til Leah uten hell, så dette var helt supert. Tusen takk for tips. Men ser ikke noe kontaktskjema?!

  Ha en fortsatt fin helg!

  klem June

  SvarSlett
 4. Tusen takk for reklame:)

  www.spinndans.no

  SvarSlett
 5. Har ikke sett dette innlegget før nå! Kjempeartig at du reklamerer for oss! Tusen takk for støtten!

  For en koselig blogg du har!

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥