onsdag 19. januar 2011

Lenge siden sist...

Det ble en lengre pause enn jeg hadde regnet med.. har helt ærlig ikke hatt helt inspirasjon, så jeg får se hvor ofte det kommer innlegg;)

Nå har jeg bare ei uke igjen av permisjonen..snufs.. ikke mye lyst til å begynne å jobbe igjen. Gleder meg til å komme tilbake til kollegaene, de er flotte, men kommer til å savne jentene så MASSE!! Nå virkelig nyter jeg hver dag med Sarah og de rolige lange deilige morgenene med Hannah før barnehagen. Vi koker egg, lager varm sjokolade med krem og dekker på til ordentlig frokost (som hun kaller det). Jeg vet det er en pappa som gleder seg noe veldig til å være hjemme med lille snupp i 10uker, og det unner jeg han!!


Ikke så mye nytt på interiørfronten heller.. jula er ute ( det har den vært leeenge) og det er deilig med det hvite, grå og masse blonder ♥


Da juletreet kom inn måtte den gamle kommoden til svigermor finne seg en annen plass. Den passet så godt ved siden av sofaene at den får stå der inntil videre. De gamle kassene fungerer derfor godt som bladoppbevaring og småbord for blomster og lykt
Dagene nytes med masse kos, klemmer og nuss. Jeg har verdens nydeligste og deiligste jente ( sånn helt objektivt sett altså..haha..)

På ettermiddagen tennes det stearinlys i hver en krok, oppvask er oppvask og både mamma og pappa ligger langflate på gulvet og leker!!

Takk til dere som kommer innom med gode ord selv om det er lenge mellom innlegga. Det varmer!! Jeg prøver å være innom alle på lista, men er ikke alltid like flink til å legge igjen spor.
Ha en nydelig dag
post signature

3 kommentarer:

 1. ♥ Hei på deg ♥
  Tenk at tiden flyr så fort.... Du må nyte de siste dagene hjemme i permisjonen da :)
  Selv er jeg sykemeldt på bekkenløsning, og gleder meg til lillegutt i magen kommer til verden i mai, så vi kan kose oss i 46 uker sammen ♥

  Deilig å få frem de vanlige fargene i hjemmet og ut med jula:)

  Og alle har vi en bloggpause innimellom, har hatt opp til flere selv :) Men det er alltid like kos å komme tilbake ♥

  Ha en nydelig dag :)
  Klem Tina

  SvarSlett
 2. Hei
  Så koselig å se at lite livstegn fra deg igjen!
  Kjenner meg igjen. Fra før jul og til nyåret haddde jeg null inspirasjon og syntes egentlig bloggingen var kjip. Tankene gikk mot å legge ned bloggen faktisk. Men da jeg fikk sagt de ordene åpne på bloggen , så fikk jeg plutselig så masse å skrive om, masse å vise bilder av, og nå er inspirasjon og glede på vei tilbake. Håper det samme skjer med deg også!

  Nyt hver da den siste uken. Jeg syns det er deilig å jobbe nå, og at lille er i barnehagen, men savner såklart å være hjemme sammen med han. I morgen skal vi ta fri fra barnehage og jobb og på venninnebesøk ☺

  Ha en flott dag
  Godklemmer JM♥

  SvarSlett
 3. Så masse fine bilder:))
  Jeg merker at blogglysten "kommer tilbake" nå som det snart nærmer seg vår:) Kanskje det snart kommer til deg også;)) Håper dere får noen fantastiske dager sammen før permisjonen er ferdig!
  Ha en strålende uke, klem♥

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥