mandag 24. mai 2010

Dåp


I dag har vi hatt dåp for Sarah Emilie ♥ For en dag!! Det var en fantastisk opplevelse å bære henne til dåpen, det rørte meg mer enn jeg hadde trodd.


Denne dåpskjolen er brukt i mange generasjoner. Kjolen er ca 120 år gammel, og er brukt av mine døtre, meg, mamma, mormor, oldemor. Den er helt nydelig, med vakre kniplinger og mange lekre detaljer.


 Vi har hatt en flott dag, med ei vakker jente i sentrum. Hun sov nesten hele tiden avbrutt av litt mat ♥


Det ble pyntet helt enkelt med rosa servietter, vakre rosa peoner i norgesglass og litt rosa dekorsteiner ♥ Helt enkelt og heeelt etter min smak

Nå  er vi litt slitne alle mann etter hyggelig besøk østfra og en nydelig dag med familie og venner, men sitter igjen med mange fine bilder, mange gode minner og inntrykk.

Hjertelig velkommen til nye følger og takk for at nettopp DU titter innom :) Jeg har av mange grunner ikke vært så mye innom i det siste, men håper på bedre tid og overskudd denne uka!!

 ♥


post signature

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse til dåpsbarnet-nydelig dåpskjole!

  Håper på blogging fra deg denne uka!

  Klem klem!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dåpsbarnet! Kjenner meg igjen i den følelsen av å bære henne til dåpen.. Jeg jobbet hardt med å holde tårene tilbake, begge gangene!! Man blir jo så ufattelig stolt :o)

  Ha en fin uke, Janne!
  Jeg liker bloggen din ♥

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Gratulerer med vel overstått dåp!
  Nydelig dåpskjole!! Den var fin:)
  Ha en fin uke.
  Håper på å "se" mer til deg ;)

  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 4. Det er så stas med dåp! Og så er det noe ekstra stort over det med et slikt arvestykke på den lille babyen. Da blir man rørt...

  Hjertelig tillykke (på etterskudd) med Guds lille spire. :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dåpen og jenta di:-) Kan tenke meg dere hadde en fin dag, og særlig i den nydelige kjolen..Koselig å bruke noe som har gått i arv..Ha en flott tirsdagkveld..klem Stinemor...

  SvarSlett
 6. Gratulerer med vel overstått dåp ! ♥ Nydelig dåpskjole, og herlige bilder ! :)

  Klem ♥

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥