søndag 27. juni 2010

En sniktitt :)

på noe av det som skjer her hos oss ♥

Huset har fått to strøk med hvitmaling, og om jeg skal si det selv så ble det lekkert :o)) Lavendelen fra ifjor og forfjor overvintrer enda en gang og begynner å komme seg. I og med at det er hekk og plen foran og bak er det endel vannslanger rundt huset.. ikke særlig pent, men det må visst til.Endelig har det kommet litt blomster rundt omkring. Nydelige Dronning Ingrid og et oliventre er noen av dem ♥

Min kjære pappa (og mamma) bygger lekehytte/hus til jenten ♥ det blir så bra!! Gleder meg til å vise dere fremgangen!! Hytta blir på ca 6kvm med full takhøyde (det blir nok lysekrone i taket etterhvert ja). Det blir plass til Hemnes dagseng, en liten hems til oppbevaring, kjøkkenkrok, sofa, bord og stoler og sikkert enda mer til :) Hannah gleder seg til å invitere vennene på besøk som hun selv sier.. hehe.. Nå når dette innlegget skrives er alle veggene dekket med kledning og vindu og dør er satt inn.

Og til slutt et lite bilde av muren og hekken. Det var deilig å få en ordentlig fasade og ikke minst enda litt mer plen ( som jeg snart må så..kremt..)

Ha en nydelig kveld
Klem fra Janne Lillian

14 kommentarer:

 1. Så gøy å se. Masse som skjer hos dere ser jeg! moro:)
  Det blir jo kjempebra!

  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 2. Så flott dere har fått det:)
  Gøy når ting faller på plass.
  Gleder meg til å se hvordan lekehytta blir, her står også lekehytte høyt på ønskelisten til Storesøster (og mamma)så vi får se til neste sommer om det blir sommerpresang til jentene.
  Ønsker deg en fin søndag og ei fin ny uke.
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Så flott det blir! Helt herlig..

  Er så deilig med fremskritt og når ting faller på plass..

  Lest meg litt nedover, har vært så hektisk og lite tid til bloglesing i det siste. Kosleig og masse lekkert å se hos deg :)

  Nyt deilige sommerdager og en fin kveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Dere er så flinke og effektive! Jeg gleder meg masse til å grille på verandaen og drikke kaffe i hytta! Glad i deg:) KLEM!

  SvarSlett
 5. Så flinke dere er, dette ser ut til å bli veldig bra ! ♥ Gleder meg til å se bilder av lekehuset etterhvert, spennende ! ♥

  Ønsker deg en strålende mandag, håper dagen blir fin ! ♥

  God klem fra Anette ♥

  SvarSlett
 6. Så fint det blir:)Ønsker meg også lekestue/hytte til barna.. :) Gleder meg til å se flere bilder:)

  Klem til DEG:)

  SvarSlett
 7. Så flott det blir!
  Også så heldig å få lekestue også da:)
  Håper uka blir fin for dere..her skal jeg fortsatt jobbe tre uker til før ferie, mens læreren i huset har inntatt feriemodus...Så når jeg endelig får ferie blir det dyrepark og to uker til Island på stor og små her;)
  Planer for ferien dere da?
  Kos deg i sommervarmen!
  Klemmer

  SvarSlett
 8. Heiheiii!


  I sør er det godt å være nå, finnes ikke bedre i sommerværet.. Vi koser oss med strand, vann og bading, er jo så godt..
  *
  Så fint det blir hos dere.. Jeg gleder meg til å få huset malt til neste år - det må jo gjøre underverker med fasaden.. Lekkert som du sier..

  Koselig med dukkestue, høres ut som om du har store herlige planer.. hhiii* Med Hemnes og lysekrone, MÅ det bli kjempe fint.. GLEDER meg til å se mer;-)

  Håper jentene dine koser seg i sommervarmen.. Klemmer

  SvarSlett
 9. Så fint dere har det!!
  Blir kjempekos med lekehytte i hagen.
  Ser for meg at du får pyntet det kjempefint. Gleder meg til å se mer.

  Håper du får en fin dag! Klem Vivian

  SvarSlett
 10. hei så fint det ser ut janne! takk for koselig stikke innom tur, dere kom med masse godt humør:)gleder meg til å kommme opp og se alt live:)klem til deg

  SvarSlett
 11. Så lekkert hos der og den dukkestuen kommer til å bli knallfin!!

  Stor klem til deg vennen♥

  SvarSlett
 12. Så fint det har blitt hos dere!:D Nå gleder vi oss veldig til å komme ned på besøk igjen, håper på å få tatt en tur snart.
  Hørte at storeprinsessa hadde "prata" med onkel på tlf om at jeg og lille var syke, og var på sykehuset i Kristiansand ;) Det er jammen godt at fantasien er i god behold, hehe.

  Masse klemmer fra oss her i Skien :)

  SvarSlett
 13. Hei:)

  Det ligger en utfordring til deg inne hos meg hvis du har lyst.

  Ha en fin helg
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 14. Det blir lekkert:-) Koselig med lekestue, den får de sikkert mye glede av:-) Ha en fin helg videre..klem Stinemor...

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥