torsdag 9. september 2010

Man tager hva man haver

Nå er høsten virkelig i anmarsj og jeg er klar for litt forandring i heimen. Mannen har gitt klar beskjed om at vi har så mye dill og dall og stæsj i skuffer og skap at dette må jeg bruke istedet for å kjøpe nytt ..hehe ;))
Er igrunn enig, men samtidig så har nok smaken min endret seg NOE de siste 5 årene... sikkert flere som kjenner seg igjen?? ;)

Derfor begynte jeg å leite i skuffer og skap. Der fant jeg blant annet noen sandkakeformer som er nydelige med telys i, rammer fra Ikea som aldri er brukt og nydelig  bilde fra Sagen Vintage. Det er egentlig Sarah sitt, hun skal ha det på rommet etterhvert, men regner med det er greit at jeg låner det litt ;)

Vakkert med aftenbønnen som bes hver kveld med jentene

Ha en strålende dag og nyt høstværet til fulle

post signature5 kommentarer:

 1. Kjempekoseleg♥
  Mannen din har nok litt rett..er nok fleire og som skulle leita litt i skuffer og skap. Men eg har faktisk laga meg ei eske der eg ha lagt ting eg ikkje lika so godt lenger, men som kan bli "nytt" med litt maling eller spray☺

  Vi ba og aftenbønn før, men so sklei det dessverre ut.. :(
  Er ein fin ting å gjer!

  Håpe du har ein fin torsdag☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. jepp:) Det finnes litt i skuffer og skap her også.
  men du - jeg ble tipset om friskis og svettis her på samf.huset på kveldstid og plutselig så jeg ditt navn:) Kom på at jeg har lest her at du er instruktør.
  Tenkte jeg kanskje skulle hive meg på, jeg trenger noe trening og helst etter at barna er i seng. Vil ha mest mulig tid med dem nå som jeg skal begynne å jobbe:)
  Ha en fin kveld. Klem Vivian

  SvarSlett
 3. Så koselig du har gjort det!:-)Hihi må bare begynne å snike ting inn, så legger han ikke merke til det hihi...klem Stinemor...

  SvarSlett
 4. For en koselig blogg, den blir jeg å besøke flere ganger. Ta gjerne en titt inn til min ferske blogg. Har bare blogget noen dager, men det er kjempeartig :-)
  Legger meg som følger til deg.

  SvarSlett
 5. Fadderen sier: Så lenge dere ber den bønnen med Sarah - så er det ikke nødvendig at selve bildet henger på rommet.
  Glad i Sarah. Og glad i deg.

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥