torsdag 25. februar 2010

Loftstue


Jeg tenkte å vise dere litt av loftstua vår ♥ Den er passe stor og med full takøyde gir den en romslig følelse. Det er fortsatt endel som mangler av møbler og stæsj, men det kommer seg litt etter litt. Jeg ga etter for en mørk sofa (noe jeg aldri trodde jeg skulle..) og er faktisk ganske så fornøyd!
Det er utrolig deilig å kunne ha tv-stue slik at man må opp for å se på tv, da blir stua i 1.etg brukt til andre ting enn tv-titting. Tv-benken fikk jeg inspirasjon til i høst gjennom Ida (Tusen takk!!), det er supert å kunne bruke det man allerede har av møbler ♥

Kurvene fylles med album, dvder og cdèr og annet som er kjekt å ha, men også kjekt å skjule. Med en ikke altfor stor bolig blir man god på oppbevaring etterhvert, og vet hvordan man best skjuler rotet :o)


Denne hylla er jeg så glad i, hyller med knagger kan dekoreres på utallige måter. Skulle bare ønske budsjettet var litt høyere når det gjaldt interiør og stæsj ♥


Med full takhøyde på "jeg-vet-ikke-hvor-mange-meter" var jeg fast bestemt på at det måtte henge en stooor lysekrone i taket. Denne er fra Bohus og den er jeg utrolig fornøyd med. Vi får mange kommentarer fra forbipasserende ang denne. Vi har store vinduer i loftstua, så når ikke lamellgardinene er trukket for så synes denne godt


Nå har jeg under ei uke igjen til termin, det skal bli godt å bli ferdig og få vesle tulla ut. Samtidig blir det en helt ny hverdag for oss alle, ikke minst for prinsessa som er vant til å få full oppmerksomhet


Ønsker alle som er innom en riktig flott torsdag og takker for alle koselige kommetarer under forrige innlegg, de betyr masse!!

Ha en strålende dag

post signature

14 kommentarer:

 1. Så koselig loftstue!

  Jeg skjønner hva du mener med litt høyere budsjett til interiør. Men hvis man tar litt av gangen så kommer det seg.. Vi flyttet inn i nytt hus for ett år siden, før det bodde vi i en 65kvm leilighet. Nå har to etasjer, og brått ikke så mye møbler likevell.. Men litt av gangen :-)

  Nydelig lysekrone, sånn vil jeg ha hengende i trappen.. Uheldigvis henger det en lampe der fra før som kjærsten syntes er helt okei, så det spørs om det er populært å bruke tusenlapper på ny lysekrone...

  Ha en fin dag :o)
  Klem fra Marlen

  SvarSlett
 2. Hei:) Så fin loftsstue dere har:) Gleder meg til vi også får det etterhververt(bygger på til sommeren!) Gleder meg.
  Og den lysekrona var kjempefin! Vi har en over spisestuebordet og den er det eneste som syns av innsiden av huset vårt for de som går utenfor, litt artig.

  Gleder meg til å følge med når lilletulla kommer også!
  Ha en strålende dag
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 3. Fin loftstue;) Så lurt med den tv-benken med kurver til opbevaring. Det er så kjekt med slike ting hvor man kan få "gjemt unna" alt en ikke har lst til at ligger fremme hele tiden.

  Oj, så spennende. En uke igjen til termin. Det blir gøy, og stas tenker jeg :)
  Klem,Line

  SvarSlett
 4. Spennende med baby..heldige dere!!

  Hva heter den lysekrona? Er på jakt etter en i samme stil!!

  Klem!!

  SvarSlett
 5. Oj, så utrolig flott loftstue dere har! :) Deilig lyst og kjempekoselig! Ikke lenge igjen for din del heller, nei, håper husvask og rydding gjør susen :) Lykke til for din del, blir veldig spennende :) Jeg er kjempespent selv rett og slett! Går og kjenner etter hele tiden ;) Ei uke siden termin i morra, så nå bør han komme. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Vi er så klar for lilletullas ankomst!!!
  Loftstua er helt nydelig. Nydelig atmosfære der.
  Men kjære Janne, du må ta et oversiktsbilde så alle får se hvor FANTASTISK det er med takhøyden og de store vinduene deres. Det er helt utrolig nydelig, nemlig. Jeg er grønn av misunnelse, vet du;)
  Dessuten er du en av utrolig få bloggere som faktisk kan ta bilder av hva som helst i huset deres uten å måtte rydde vekk noe som helst - for alt er bare pent og gjennomført:)
  Håper dere får en kjempekoselig helg med familien.
  Glad i deg, vennen:)
  KLEM:)

  SvarSlett
 7. Hei der.
  Så flott loftstue dere har!
  Jeg er på jakt etter en lysekrone og den du hadde var kjempefin!! Bohus sier du?

  Kjempefin blogg du!
  Ønsker deg en god helg.
  Klem Vivian

  SvarSlett
 8. For en fin loftstue! Og lekker lysekrone. :) Tusen takk for koselige ord inne hos meg. Håper du får en god helg! Og lykke til med fødselen. Det blir en ny hverdag med to barn istedenfor bare ett. Men det er så koselig, og datteren din lærer seg nok fort å dele på oppmerksomheten. :)

  SvarSlett
 9. Så mysigt ni har det på andra våningen... Den lyskronan var verligen råflott. Har själv fått dilla på lysekroner så nu ska det upp 2 till här i huset.
  Ha en fortsatt fin helg! Kram Joy

  SvarSlett
 10. Ingen baby enda vell? Jeg blir litt nysgjerrig ;-)

  SvarSlett
 11. Hei hei!Så lekkert!
  Gratulerer som vinner hos meg:) Håper formen er bra og at lille bebisen kommer snart:)Herlig!

  Klemmer:)

  SvarSlett
 12. Koselig å komme inn på den fine bloggen din!!! Følger deg gjerne videre!!!
  Og fortsatt god helg!!
  Hilsen Ruth

  SvarSlett
 13. Så koselig loftsstue dere har. Jeg likte også spesielt godt lysekrona siden jeg drømmer om en selv.

  Men kan jeg spør hvor du har fått tak i kurvene? de var kjekke!!

  Lykke til med fødsel og barseltid :)

  SvarSlett
 14. Hei!
  For en koselig blogg du har! Her kommer jeg til å titte innom ofte:)
  Jeg har også en sånn hvit hylle som du har, men har liksom ikke vært helt fornøyd med den...Synes ikke den er koselig nok, eller hva jeg skal si... Men med de kurvene du har inni, ble den jo koselig likevel:)Hvor har du kjøpt de?
  Klem K

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥