tirsdag 2. februar 2010

Når snøen laver ute.....da er det godt å kunne sitte inne å drømme seg bort mot vår og sommer. Idag blåser og snør det kraftig her på det blide sørlandet. Jeg vet ikke helt om min sørlending blir så blid når han må ut å skuffe (litt forgjeves) i ettermiddag. Jeg gleder meg til å kunne få inn noen flere vårblomster og føle at dagene blir lysere og lengre. Nå teller jeg dager til permisjon da jeg bare skal kose meg og nyte de siste ukene før prinsessa kommer.I denne stolen gleder jeg meg til å sitte å gynge med ei lita nyfødt ei om ikke lenge. Den har en litt spesiell historie denne stolen. Den er min manns sin mormor og morfar sin. Da han var 5år spurte han om ikke han kunne arve den når han døde. Morfaren syntes dette var helt topp og skrev navnet hans og årstallet under:-) Så da vi flyttet inn i vår første egne leilighet her på øya malte svigerfar den hvit (den var opprinnelig brun...) og jeg må si resultatet ble bra!!


Puffen foran er mitt første spraymalingsprosjekt… Den var opprinnelig trefarget og svigerinnen min skulle kaste den. Den passet helt perfekt til den gamle gyngestolen.

Et lite utdrag fra bildehylla mi i loftstua. Har ikke så mye å pynte med enda, men det kommer litt etter litt. Den er to meter, så kan ha litt på den. Forslag, tips og ideér tas imot med takk!post signature

6 kommentarer:

 1. Hei du!

  Mitt første besøk her inne, men dette var en hyggelig blogg! Så spennende med en litn baby på vei... Jeg ble mamma igjen selv i mars i fjor. Det er en nydelig tid å få baby på....!

  Ha en fin dag!

  Lene

  SvarSlett
 2. Hei igjen;)
  Så utrolig gøy at du har fått deg blogg og så fantastisk at dere skal ha nummer to, det visste ikke jeg;)
  Min kjær har selvfølgelig ikke fått det med seg, han er jo litt sær og orker ikke være på facebook, så da blir det vel der etter...men si gjerne i fra til meg, så kan jeg gi han beskjed, for han syntes jo det hørtes gøy ut;)
  Så fint dere har det da..bor dere en plass på sørlandet dere da?
  Håper formen er fin og alt er bra med dere..gleder meg til å følge deg videre!
  Klem Monica

  SvarSlett
 3. Hei! Så fin blogg du har! Nydelige bilder, og du har fått ordnet slik at de kommer riktig vei ser jeg?:) Jada, jeg er søstra til trine:) Vi to gikk vel sammen på ungdomsskolen, gikk du imellom trine og meg tro? Gratulerer med baby på vei:) Blir spennende å følge deg videre:) Klem fra silje.

  SvarSlett
 4. Det er så koselig hos deg, Janne. Nå er jeg snart ute av omgangssykekarantenen, og da kan vi kanskje treffes. Må innrømme at jeg savnet Greys i går, men det er vel bare en overgang...
  Snakkes, søta! Klem

  SvarSlett
 5. Hei:) Må svare med èn gang før jeg glemmer det:) ♥ får du vet å trykke Fn+Alt og den med et blått 3-tall på, hos meg er det bokstaven L. De tre tastene samtidig:)

  For et vær!! Ønsker deg en fin dag:) klem

  SvarSlett
 6. Hei igjen! :)
  Aha, så du er søstra til Bjørnar, ja da vet jeg hvem du er! :) Visste ikke du hadde flyttet til sørlandet.. Har dere bodd der lenge eller?
  Det er vel bare en ukes tid til han og Malin har termin og.. Det blir jo koselig, med to så tette søskenbarn! :)
  Lykke til med det som venter..
  Klem

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥