tirsdag 20. april 2010

Herlige Green Gate


Min samling av green gate er ikke den største. Til hver bursdag og andre anledninger ♥ ønsker jeg meg litt.. Forhåpentligvis øker samlingen etterhvert. 


I mitt hvite kjøkken er det så herlig med disse vårlige fargene.
For tiden har jeg litt pc-trøbbel.. Den eksterne hardisken er i stykker, der har jeg alle bilder, alt vi har filmet med kameraet og andre viktige dokumenter. I det siste har jeg faktisk tatt litt bilder og hatt endel innlegg liggende, men når den gikk i stykker ble det litt tiltak å ta nye bilder gitt...:o) Vi får satse på at det går an å reparere den!!


Nå er det planlegging av dåp som står på agendaen her i heimen. Det første som må gjøres er å bestille invitasjoner.. men så var det de bildene igjen da. Det ordner seg nok til slutt ♥

Ha en strålende tirsdag


post signature

8 kommentarer:

 1. Det er så fint med Green Gate hos deg, kjære Janne!
  Har sendt avgårde en Tildaengel til barndomsvenninne i dag. Og må bare si at siste avsnittet i blogginnlegget - det er skrevet til deg:) Fordi jeg tenkte på hvor heldig jeg er som har fått gode venninner også etter at en har flyttet på seg:) Du er en venn og engel som jeg har møtt på min vei:)
  Superglad i deg, gode vennen:)

  SvarSlett
 2. Heii!

  Enig med du, Greengate er HERLIG! Det er nettopp åpnet en ny butikk i Drøbak, tidligere har jeg måtte sette meg i bilen å kjøre 15min for å titte på GG men nå kan jeg bare gå ned til sentrum.. Skummelt!
  Jeg så blant annet i butikkvinduet i dag at de hadde GG veske. Den er fin den!

  Når det gjelder de søte kjolene så gikk jeg rundt i butikken i ti minutter med den lilla, men siden Maya allerede har 2 andre lilla kjoler måtte det nesten bli rosa. Begge er kjempe fine!

  Vi er heldige som kan kle opp små jenter :o)

  Ha en fin kveld Janne, Klem fra Marlen

  SvarSlett
 3. Skikkelig fine de GG koppene der.. Jeg er akkurat som deg, og øker samlingen min sakte, men sikkert! GG har så mange fine serier, og dine kopper var jo så sommerlige å fine! :)

  Nå som du har to småttiser å ta deg av kan jeg fint forestille meg at dagene flyr ja.. Man får ofte ikke gjort så mye som en planlegger, og med en baby i hus hos dere har du nok å henge fingrene i du! :)

  Nyt dagene og permisjonstiden nå i vårdagene!
  KLemmer fra Anette

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min:)
  For et flott hus du har! Og Lykke til med dåp:)

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 5. Heihei!!!

  Veldg fine green gate ting du har,, samlingen din er langt strørre enn min;-) Har ingen ting jeg!! (enda)..

  Så nydelige navn du har på jentene dine, de passet bare så bra sammen.. Kjempe søtt;-)
  Og ja tiden flyr, hjelp.. Og kan tenke meg at storesøster fort blir stor så fort en baby ankommer.. Får en ny rolle, ikke som minstemann, men størstemann! Oii* Blir spennende å få oppleve det..
  Jeg syns noen perioder går fort og andre sakte.. Men når jormoren sa til meg at udu er snart 30 uker på vei og kan snart telle nedover fikk jeg litt sjokk.. FOr de ukene gikk fort sist! SPennende!

  Ha en super dag med jentene dine, koooos dere og nyt tiden.. Klemmer fra meg

  SvarSlett
 6. Hei du!

  Tysen takk for alle hyggelige ord inne på siden min! Du legger alltid igjen så fine hilsener, og det setter jeg veldig pris på! :)

  GG er jo helt nydelig! Jeg har ingenting, faktisk! -Men skjønner at dette er noe jeg må ta en nærmere titt på. Det knippe du har vist er jo helt skjønt nå som det nærmer seg sommer!

  Håper du koser deg med jentene dine og at formen er finfin! :)

  Klem Silje

  SvarSlett
 7. Hei Janne!
  Jeg finner ikke mobilen min, og tenkte at det KAN jo hende at du kikker innom her. Tror FO har fått den med seg på jobb... Har et vagt minne om å ha snakket i tlf da jeg lånte jakka hans i går...
  Jeg tar en joggetur nå, så kommer jeg.
  Håper det passer:)

  Jeg var sunn i to dager, så kom fryktelig legebesøk med ungene - og siden har jeg trøstespist. Men kan starte på nytt i dag:)
  Startet dagen med smoothies, faktisk!
  Og sparer latten til jeg kommer til deg.
  SINNSYKT sunn, føler jeg nå!

  SvarSlett
 8. God helg til deg og den lille familien din Janne :-)
  Klem fra Marlen

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥