fredag 30. april 2010

Trenger fargehjelp!!

I helga er planen å få malt denne krakken. Min kjære mener den bare kan være sånn, men jeg er ikke helt enig i det 
♥ 
Men; hvilken farge?? Stua vår er hvit og de fleste møbler er hvite.. bør jeg bryte med dette å velge en annen farge?? Jeg er veldig usikker!! Tar imot alle forslag med takk!!
♥ 

Bildet er lånt fra Ikea

Planen er å ha den under ei tallerkenhylle. Jeg er fortsatt på leit etter den perfekte tallerkenhylla, jeg vet nemlig hvordan jeg vil ha, men ikke hvor jeg kan finne det. Kjent fenomen??
Bildet er lånt fra nettbutikken til Ofelia.

Den perfekte tallerkenhylla ser omtrent slik ut. Jeg ønsker at det er knagger under slik at jeg kan henge litt stæsj på den. Siden vi har kombinert stue/kjøkken kommer den til å bli brukt til litt forskjellig og ikke bare til kjøkkenting.

Er det noen der ute i blogglandia som vet hvor jeg kan få tak i en slik? Gjerne på sørlandet/grenlandsområdet et sted!! Den på bildet over er fra Nordal, men den kan kun kjøpes i butikken til Ofelia, ikke på nett.

Derfor:
To spørsmål til dere idag
Farge?
Tallerkenhylle?


 Ønsker du å leie hus i sommer, kan du ta en titt HER!!

Ønsker deg en fortsatt strålende fredag


post signature

12 kommentarer:

 1. Hei og god fredag:-)

  Som de fleste andre har jeg også denne krakken. Jeg har malt den i fargen antikkhvit. Den er lys nesten hvit, men har ørlittebitt grått i seg. Uansett den er jo alltids fin i hvit da! Hvis ikke så hadde det vært fint med lys turkis (feks isvann) eller lys grønn kanskje?
  Gleder meg til å se!

  ang tallerkenhylle er jeg ikke mye til hjelp. Men den du hadde funnet deg var kjempefin! Er selv på jakt etter noe lignende. Må bare ha bursdag først sånn at jeg har noen penger til overs til å betale den med. Tihi:-)

  Ha en flott helg!
  Goklem

  SvarSlett
 2. Kjempefin krakk! Har du sett den fargen som heter isvann? Kjempefin er den!
  Ang tallerkenhylle har de en kjempefin fra olivers furniture,men den har ikke knagger under da. Johanne har den på sitt rom-lekker!!

  Så kos at du ble fornøyd med premien ♥

  Stor helgeklem til deg!

  SvarSlett
 3. Hei! :-) Jeg syntes også litt sånn dus, turkis farge er veeeldig pent sammen med alt hvitt!
  Gleder meg til å se hva det blir :-)
  Tallerkenhyllen aner jeg ikke!

  Ha en fin dag Janne!
  Stor klem!

  SvarSlett
 4. Takk for fredagslatten.
  Mye fint med fredagen. Og det er noe av det beste. For jeg har nå tenkt å innføre det som tradisjon. Så får du heller bare låse døra! :)
  Klemklem:)

  SvarSlett
 5. Hei! En slik tallerkenhylle kan du kjøpe på landstil. De har nettside, for jeg kjøpte min der:) Nydelig blogg du har!
  Krakken ville jeg malt lys rosa:)
  God helg!

  Kristin.

  SvarSlett
 6. Morsomt sammentreff...

  Har den samme utfordringen med BÅDE skammel og tellerkenrekke.

  Skammel: Jeg skal ha en stående under kjøkkenbenken, rett og slett av praktiske grunner da vårt nye kjøkken går helt til taket og jeg ikke er av den høyeste sorten... ;) Når det gjelder farge så tenkte jeg egentlig å bare male den hvit, men nå tenker jeg litt på grått... Vi pusser opp huset i hvitt og grånyanser, så den passer i grått hos oss. Skal inn på IKEA å kjøpe en snart!

  Tallerkenhylla: Jeg tråler Finn.no, brukthandler og loppemarkeder etter det samme! Har ikke lyst til å betale over 1000,- for en "ferdig, shabby hylle". Vil heller male og fikse den selv... Lykke til med jakten!

  Ha en strålende 1.mai helg!!

  Klem Silje

  SvarSlett
 7. Heihei!

  Jeg har to stk av de krakkene, skal ha en i første etg og en i andre.. Den som skal stå nede skal nok få bli hvit så den glir inn i miljøet.. Den som skal være oppe på kjøkkenet er jeg usikker på, om den skal bli hvitoljet som kjøkkenbenken, grå som gulvet, eller malt i en lyseblå tone som er en farge jeg skal ha på puter etc.. HIhi* Samme problemer -JA!
  Men jeg ser jo for meg at den blir lekker som hvit.. Kanskje med litt slitte kanter?! Hmm, skal ikke være greit..

  Er på jakt etter hylle selv.. Har ikke funnet enda, men leter fortsatt.. Har igrunn lyst på flere.. til både kjøkken og barnerom.. Kan ta sin tid før jeg finner de jeg liker.. Har desverre ingen tips..!

  Ha en super helg.. KLemmer*

  SvarSlett
 8. Hmm, vanskelig valg... Hvitt slår jo aldri feil, men er jo mange andre flotte farger som passer inn med det hvite også da. Jeg har en oppslagstavle her med en helt nydelig blåfarge, og den passer perfekt sammen med hvitt. (Har den i innlegget som ligger ute nå) men den er kjøpt sånn da, så vet jo uansett ikke fargekoden. :(
  Den tallerkenhyllen du viser er jo helt perfekt ! ♥ Sånn ønsker jeg meg også ! ♥

  Ønsker deg en hyggelig kveld ! ♥

  Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 9. Jeg ville malt krakken i hvitt, da blir du ikke så fort lei og den passer til alt det andre du har! Du kan heller sette noen fargerike ting på krakken! Tallerkenhylla er sikkert å få tak i både på loppemarkeder, nostalgiske butikker og finn.no:-)
  Håper du fikk noen svar der..klem Stinemor:-)

  SvarSlett
 10. Jag har samma krakk och min plan var också att måla den vit. Men nu på senaste tidne har jag börjat tänka kanske högglans svart hade varit stiligt. Bryter fint av mot allt det vita...

  Just den tallrikshyllan vet jag att de haft på frøken Olsen i Arendal. Så kika inom där och se!
  Kram Joy

  SvarSlett
 11. Hei

  Så vakre bilder fra ditt stue,kjøkken!Du sier frage på vegger er hvit,men kan jeg spørre om det er eggehvit eller?,evt. fargenummer.
  Takknemlig for svar her,har ikke blogg selv.
  PÅ forhånd takk fra Marie:-)

  SvarSlett
 12. Om du ikke har funnet tallerkenhylle allerede, eller planlegger flere, så ta en titt på sirisiri.no . Vi lager kjempefine og rimelige tallerkenhyller etter dine egne mål og ønsker:)

  Vi har mye annet spennende også, så det er verdt en titt:)

  SvarSlett

♥ Takk for at du legger igjen en liten hilsen hos meg ♥